Ejendomsmægler Odense

Fyens bedste ejendomsmægler i følge Trustpilot

Skal du bruge en ejendomsmægler i Odense til at sælge din bolig, er du havnet det rette sted. Vi tilbyder de bedste priser som ejendomsmægler i Odense. Man kan have mange fordyrende tiltag som ejendomsmægler i Odense, og det er ofte hvad man ser hos de store kæder af ejendomsmæglere i Odense.

Vi har bl.a. sparret omkostninger på dyr markedsføring, og satser i stedet på den mest effektive og billige af slagsen, netop fordi vi gerne vil tilbyde dig det bedste og billigste.

Læs mere nedenstående hvis det har interesse – eller udfyld blot blanketten her på siden, så ringer vi til dig og fortæller mere om os som din ejendomsmægler i Odense og resten af Fyn. 

Forskellen på os og en traditionel ejendomsmægler 

Boligtilbolig.dk var de første til at tage udfordringen op med de traditionelle ejendomsmæglere i Odense, og siden vi startede i 2006 har vi hjulpet masser af kunder med salget af deres bolig overalt i Odense og på hele Fyn.

Vi arbejder næsten på samme måde som andre ejendomsmæglere, men forskellen er, at du selv viser din bolig frem. Det er du nemlig den bedste til at gøre. Du er den, der har den største viden om din bolig, naboerne, kvarteret og eventuelle ændringer foretaget på boligen, mens du har haft den. Du kan svare på ethvert spørgsmål en potentiel køber måtte have.

Vi oplever at vores kunder er yderst tilfredse med, at det er sælger selv, der fremviser. De har fremhævet det som en stor fordel at kunne stille spørgsmål direkte til sælger og kunne høre sælgers mening om muligheder i boligen.

Ejendomsmægler  – Vi giver dig tryghed!

Første gang du skulle booke en billet hos et flyselskab som fx Norwegian, var du måske utryg ved, om sikkerheden var god nok hos dem. Men i dag ved alle at lavprisselskaberne er lige så sikre at flyve med, som de traditionelle luftfartsselskaber.

Sådan er det også med os som ejendomsmægler i forhold til andre ejendomsmæglere. Vi er underlagt nøjagtig den samme lov og de samme krav, som en traditionel ejendomsmægler. Derfor er det 100% lige så sikkert at handle hos os som hos en traditionel ejendomsmægler i Odense.

På samme måde som hos lavprisselskaberne i flybranchen, er der flere og flere der bruger boligtilbolig.dk som deres ejendomsmægler, da vi er billigere og alle jo gerne vil spare typisk 30-50.000 kr. på deres bolighandel, hvilket er almindelig besparelse. For de penge kan du jo købe et nyt køkken eller bygge en stor terrasse i din nye bolig, eller du kan flyve jorden rundt – med lavprisselskabet.

Vi sælger hus, lejlighed eller anden bolig i Odense og resten af Fyn

Vi bruger også boligsiden.dk – Bolighandel er et af de markeder der har haft allerstørst gavn af internettet og den synlighed og gennemsigtighed det giver dig som køber og sælger. Ja, sådan er det i dag.

Uofficielle tal fra ejendomsmæglerkæderne siger, at over 98% af de boligsøgende finder deres boliger på nettet. Derfor er den rigtige løsning til markedsføring inden for boligsalg, at være synlig på nettet. Den ubetinget største hjemmeside på internettet for boligsøgende er boligsiden.dk. Når du arbejder sammen med os som din ejendomsmægler, så kommer din bolig naturligvis på boligsiden.dk.

Ydermere er du på alle kædernes sider som fx Home, Nybolig, Danbolig, EDC mfl. Du kan selv ”Like” din bolig så du kommer på Facebook og alle de andre sociale medier. Undtagelsesvis kan det være en idé at annoncere i avisen i forbindelse med åbent hus. Avisannoncer er ellers primært for mæglerens skyld, da han tjener penge på det, og du dermed betaler hans markedsføring.

Hvad siger kunderne om os?

Heldigvis har vi rigtigt mange glade kunder og disse er vores bedste ambassadører. En tak til alle jer som henviser nye kunder til os. Faktisk får vi næsten halvdelen af vores nye kunder via tidligere kunder som har været tilfredse med salget af deres bolig via boligtilbolig.dk, som deres ejendomsmægler.

Vi er derfor også stolte af, at vi på trustpilot.dk som er en uafhængig hjemmeside, er den ejendomsmægler på hele Fyn, som har de mest tilfredse kunder.
Pris og kvalitet hænger sammen, og med et fast salær på 29.995 kr. kan vi tilbyde en sikker handel af din bolig.

Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig så vi kan aftale et møde for en gratis uforpligtende vurdering. Vi vil som din ejendomsmægler gøre alt for at lave et super godt og tilfredsstillende boligsalg for dig, ved at lytte til dig og dine behov, og stille op med vores stærke ekspertise, erfaring og kendskab til markedet.

Bestil gratis salgsvurdering

  • Udfyld formularen nedenfor nu
  • Vi ringer til dig og aftaler et møde
  • Du får 5 stjerners salgsrådgivning

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Close Menu