• lejligheder-til-salg-intro.jpg
  • skrivdigopv6.gif

Lejligheder til salg:

Få en sikker handel til en fair pris,
når du har en lejlighed til salg


Der er mange lejligheder til salg, men fælles for dem er, at liggetiden er kortere, dvs. tiden fra man sætter lejligheden til salg, og til den er solgt, - og at prisen er bedre i forhold til andre boligtyper, især for lejligheder, der ligger tæt på centrum i København eller Odense.

De mange lejligheder til salg gør naturligvis, at priserne ikke stiger så meget, men flere områder har efterhånden priser, der matcher niveauet før finanskrisen. For dig, der har en lejlighed til salg, betyder det naturligvis en bedre pris, men omvendt er den bolig, du ønsker at købe, måske også steget i pris.
 
OBS Links til produkter, der er interessante for købere af lejligheder, skal være her. OBS
 
Når du har lejlighed til salg, er der grundlæggende 3 fokusområder. De juridiske forhold, synligheden og præsentationen af den lejlighed, du har til salg. Nedenfor er disse 3 fokusområder gennemgået for at give dig overblik i processen at have lejlighed til salg.Juridiske forhold ved lejligheder til salg

Eksperter på boligmarkedet anbefaler, at du benytter en ejendomsmægler, når du sætter din lejlighed til salg. Ejendomsmægleren er uddannet i den relevante jura og sørger for, at alle relevante juridiske oplysninger kommer med i salgsopstillingen og købsaftalen.

Du får sparring og råd gennem hele salgsprocessen, og ejendomsmægleren sikrer, at de juridiske forhold er i orden. Det betyder en sikker handel for dem, der har en lejlighed til salg, hvis en ejendomsmægler medvirker.


Lejligheder til salg kræver synlighed

Mange, der sætter deres lejlighed til salg, er ikke klar over, hvor vigtig synligheden er. Det er vigtigt at forholde sig til, hvor boligpræsentationen vil være mest synlig. Boligsiden.dk er Danmarks største hjemmeside for lejligheder til salg og besøges af stort set alle, der søger bolig.

Når du bruger boligtilbolig.dk som ejendomsmægler, sørger vi også for, at din lejlighed kommer på boligsiden.dk. Den vil også kunne findes på de store kæders hjemmesider, samt 8-10 portaler med lejligheder til salg.

Hvor betaler det sig bedst at være synlig? I dag er boligmarkedet på nettet. Nettet er klart det mest optimale sted at annoncere. Du når ud til langt flere for en langt billigere pris end ved en dyr offline annoncering i avisen.


Præsentation af lejligheder til salg

En god billedpræsentation på boligtilbolig.dk er alfa og omega! Den giver potentielle købere et optimalt indtryk af lejligheden. Vi anbefaler brug af en professionel fotograf, der har det rigtige udstyr og har erfaring for, hvordan boligen præsenteres bedst på billeder. Vi anbefaler 15-20 billeder.

I nogle tilfælde kan det være relevant med et 720 graders panoramabillede, der giver køberen mulighed for en virtuel rundvisning i lejligheden. Er lejligheden stor, anbefaler vi flere panoramabilleder.

En enkel og overskuelig plantegning over lejligheden giver den potentielle køber et godt overblik over lejligheden. Se i øvrigt under vores boligsalg guide gode råd til, hvordan du kan optimere den gode oplevelse af din lejlighed og præsentere den bedst muligt.

Hos boligtilbolig.dk fremviser du selv din lejlighed til salg. Du har det personlige kendskab til lejligheden, forbedringer, naboerne, ejerforeningen og kvarteret og kan derfor give en køber den bedste fremvisning – efter sparring med ejendomsmægleren.


Lejligheder til salg hos boligtilbolig.dk

Vi er eksperter i salg af lejligheder og har mange års erfaring med lejligheder til salg i København og Odense. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at få sat netop din lejlighed til salg. Start med at udfylde vores gule formular her på siden og få en gratis vurdering. Bagefter kontakter vi dig og tager en ærlig snak om mulighederne for salg af din lejlighed.


Leder du efter en bolig?... Så finder du den her