• koebermaegler-intro.jpg
  • skriv-dig-op-v6.gif

Købermægler:

Få det optimale ud af dit boligkøb

Har du overvejet at få markedsrådgivning om prisen og hjælp til udfærdigelse af købsaftale?

Det er helt almindeligt at man søger juridisk rådgivning, når man køber bolig. Enten hos en jurist eller en advokat. Den økonomiske rådgivning søger man i banken. Men der er meget få, der søger markedsrådgivning om prisen og vilkår i købsaftalen.

Med købermægler kombinerer du vores indsigt i markedet med vores juridiske kendskab til en bolighandel. Der er ofte rigtig mange penge at spare ved at bruge os som købermægler. En købermægler hjælper med selve prisforhandlingen og kender andre parametre end selve handelsprisen, såfremt den er i bund.

Du sparer tid og penge på at bruge os som købermægler. Den juridiske del klarer vi ligeledes. Du sparer derfor også en advokat eller jurist til at gennemlæse og kontrollere refusionsopgørelse og selve berigtigelsen.


En købermægler er din full-service rådgiver

Købermægler kender processen i et boligkøb, og vi kan guide dig med hensyn til finansiering, forsikring og andre aspekter i en bolighandel. Det vigtige for dig er at vide processen er optimeret via os som købermægler.

Du sparer både tid og penge ved at bruge boligtilbolig.dk som købermægler, når du vil købe bolig. Købermægleren har indsigt i markedet og vil være en god partner for dig i en handelssituation.

Købermægleren har desuden alt det fornødne kendskab til de juridiske aspekter i forbindelse med en bolighandel, så advokatbistand kan vælges fra, når handlens dokumenter skal gennemlæses. Denne udgift forøger ofte handelsomkostningerne med 7.-8.000 kr., som vi foreslår, du sparer, når du bruger boligtilbolig.dk som købermægler.


Spar penge med en købermægler

I langt de fleste tilfælde kan vores markedskendskab og forhandlingserfaring betyde, at køber sparer penge. Du får desuden sikkerhed for, at den pris, du handler til, i højere grad afspejler den reelle markedsværdi.

Vi anbefaler, at køber henvender sig til købermægler, så en strategi kan aftales inden forhandlinger med sælgers ejendomsmægler. Er man først i gang, kan det være svært for købermægler at ændre strategi og sikre at de bedste vilkår forhandles på plads.

Vi kan naturligvis optimere processen, hvis du er gået i gang med forhandlinger, men det bedste resultat opnås, hvis vi sammen lægger strategien – inden forhandlingerne.


Få juridisk sikkerhed med en købermægler

Vi undersøger om der er servitutter eller lokalplaner som påvirker nærområdet og netop din bolig og tjekker naturligvis, om indholdet i aftalen generelt lever op til lovens krav.

Købermægler gennemlæser købsaftalen og handlens dokumenter og sørger naturligvis også for et juridisk forbehold i kontrakten, så vi i ro og mag kan gennemgå handlen med dig.

Du sparer let 7.-8.000 kr. til advokat, jurist eller anden ejendomsmægler, hvis du bruger os til at gennemlæse handlens dokumenter samt købsaftalen.

En gennemsnitshandel i Danmark er på ca. 1.800.000 kr. Det er for de fleste en stor økonomisk beslutning at handle bolig, og det kan undre, at så mange ikke søger hjælp og rådgivning af en ekspert på området og benytter en købermægler.

Med en købermægler får du sikkerhed for, at du handler til en fair pris, og at den afspejler den reelle markedspris for den pågældende bolig her og nu. Du får også sikkerhed for, at de vilkår, der er i aftalen er optimeret for dig.


Hvad koster købermægler?

Købermægler koster 2.000 kr. ved aftalens opstart. Hvis det ikke lykkes at forhandle nogle tilfredsstillende betingelser på plads, vil der ikke være yderligere udgifter.

Hvis forhandlingerne medfører enighed om betingelserne, og handlen afsluttes, betaler køber yderligere 7.995 kr. Vi vil meget gerne uddybe og fortælle mere om de muligheder, det giver dig at bruge os som købermægler.

Du er velkommen til at udfylde formularen og bestille et gratis uforpligtende møde om den konkrete bolig, så ringer vi dig hurtigst muligt op efterfølgende.Leder du efter en bolig?... Så finder du den her