• koeberkartotek-intro.jpg
  • skrivdigopv6.gif

Køberkartotek:

Køberkartotek er forældet

Som sælger vil man jo gerne sælge sin bolig, og derfor er det fristende at vælge en ejendomsmægler, som tilbyder køberkartotek. Ejendomsmæglers interesse er at få underskrevet en formidlingsaftale med sælger og brug af køberkartotek fremhæves som et godt incitament til at vælge netop denne ejendomsmægler. Vi mener brugerkartotek er overflødigt og forældet!


Vores køberkartotek hedder boligsiden.dk

Vi mener brug af køberkartotek – og for den sags skyld avis-annoncering – for det meste er overflødigt og forældet. Annoncering af boligemner foregår i dag på nettet, primært på boligsiden.dk, men også på alle de store ejendomsmæglerkæders hjemmesider, hvor du kan finde alle boliger til salg.

Annoncering på boligsiden sikrer særdeles stor synlighed og dermed større mulighed for salg. En bolig lagt ud på boligsiden.dk og andre boligsider betyder, at alle potentielle kunder kan byde ind – ikke blot en enkelt fra et mindre køberkartotek.

Som kunde hos boligtilbolig.dk kan du selv oprette din profil på boligsiden.dk. Både købere og sælgere vil hver dag kunne finde opdaterede boligemner fra flere end 2000 ejendomsmæglere.


Det frie marked giver størst mulighed for den bedste pris

Køberkartotek kan reelt lave et match mellem køber og sælger, men det er langt fra sikkert at det bliver til den bedste pris for sælger.

Det frie marked giver bedste pris for din bolig, fordi der er flere om buddet. Modsat det mere lukkede marked i det givne køberkartotek, er der jo på det fri marked mange tusinde boligsøgende, der holder øje med udbuddet af boliger, og dermed vil der potentielt være flere interesserede købere, så sælger i højere grad sikrer at opnå den optimale salgspris.

Med salg via et køberkartotek har du kun ejendomsmæglerens ord for, at salgsprisen er markedsprisen. Hvis køber fra køberkartotek accepterer prisen for din bolig, kan det måske være et udtryk for, at denne pris ikke afspejler den reelle markedspris.


Har du selv fundet en køber, er prisen hos boligtilbolig.dk 12.500 kr.

Hvis du selv har fundet en køber, koster det hos boligtilbolig.dk 12.500 kr. at få udarbejdet alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen. En pris, der er fair og billig sammenlignet med den pris, du skal betale hos en ejendomsmægler med køberkartotek.


Køberkartotek er forældet

For ca. 10 år siden blev boligmarkedet for alvor digitalt, og køberne fandt ud af de mange fordele, der var ved at bruge internettet til at søge boliger, i stedet for gennem et køberkartotek.

Det forældede koncept, køberkartotek, var stort set ude af markedet, indtil i 2010, hvor de traditionelle ejendomsmæglere igen begyndte at reklamere med køberkartotek. Dette skyldtes stilstand på boligmarkedet, og at bankerne ikke ville låne penge ud.

Derfor var det svært at sælge sin bolig på et marked, hvor index på salg af boliger lå på 60 i forhold til gennemsnittet de sidste 20 år. Mange ejendomsmæglere vurderede det derfor som attraktivt at kunne påpege, at der var potentielle kunder i et køberkartotek.Synlighed på boligsiden.dk giver flest potentielle kunder

Ja, så nemt er det faktisk i dag. Ligger din bolig på boligsiden.dk giver det størst mulig synlighed og alle potentielle kunder kan byde ind på netop din bolig. Alle boliger til salg vil blive lagt ud ikke blot på boligsiden.dk, men også på de store ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Så vil du have det optimale salg af din bolig, så vælg boligtilbolig.dk, der har en overbevisning om, at boligsiden.dk er et langt det bedste alternativ til et køberkartotek. boligsiden.dk giver din bolig opmærksomhed fra flest mulige potentielle købere og sikrer den bedst mulige salgspris.

Start med at udfylde formularen her på siden og bestil en gratis uforpligtende vurdering, så ringer vi til dig efterfølgende. Hos os er du i trygge og professionelle hænder.
Leder du efter en bolig?... Så finder du den her