Smuk muremestervilla med nyere tag og vinduer - BoligID 8276

Krengerupvej 2 5690 Tommerup

Kom indenfor i denne smukke muremestervilla, som er løbende renoveret med de dyre investeringer som nyt tag og vinduer. Disse er udskiftet for ca. 15 år siden. I den forbindelse er taget ligeledes blevet ekstra isoleret.

Selve villaen indeholder entré med trappeforløb samt indbygget garderobe. Fra entréen er der adgang til stor lys stue som nemt rummer en spise- og opholdsafdeling. Den ende af stuen som ligger i forbindelse med køkkenet, og naturligt er spiseafdelingen, kan nemt åbnes op til selve køkkenet såfremt man ønsker et stort lækkert køkken/alrum. Fra køkkenet er der udsigt til haven, og der er via grovkøkken adgang til dejlig altan som vender mod syd. Fra altanen er der nedgang til haven som rummer masser af plads til leg og hygge. Tilbage i villaen er der i stueplan adgang til stort værelse i forbindelse med køkkenet. Det kan være kontor, tv-stue eller soveværelse. Der er udgang til udestue som rummer mange muligheder for brug og indretning til ex. et hyggeligt orangeri.
På 1.salen finder du to gode værelser samt badeværelse. Der er en stor stue, som kan laves om til værelser eller måske et master beedroom. Selv med den indretning vil repos stadig være stort nok til at have en kontorplads eller fællesrum. På 1. salen er der synlige hanebånd, som giver rummene meget charme. Kælderen indeholder flere disponible rum og der er ligeledes vaskekælder. Der er ydermere fint badeværelse med gulvvarme i kælderen.

Til villaen hører som nævnt en skøn have med mange muligheder samt muret garage og carport med redskabsskur. For at få det helt rigtige indtryk af denne villa skal du blot ringe til Carsten på 4068 5719 og aftale en uforpligtende fremvisning.