Tårnvillaen med de mange spændende detaljer - BoligID 8145

Hyldegårdsvej 18 5690 Tommerup

Åbne rumforbindelser, ekstra højt til loftet samt utallige flotte detaljer og ukonventionelle vinkler - det er kort sagt, hvad man får i denne spændende ombyggede etplansvilla med tårn og hele fire børneværelser.

Brylle selv har det meste, som en moderne familie skal bruge i hverdagen med skole, idrætsfaciliteter og indkøb, men skal man bruge andet, kommer man også nemt omkring. I bil er man inden for Odenses bygrænse på godt fem minutter og på Den Fynske Motorvej på omkring ti minutter.

Villaen præsenterer sig indbydende mod vejen. Inden døre kan man se frem til rum med loft til kip og åbninger mellem rummene, der både giver lys, luft og samhørighed i hverdagslivet. Der er gulvvarme i størstedelen af boligen, som er opvarmet med naturgas og har nem mulighed for tilslutning til fjernvarme.

Et af boligens mest unikke rum er nok den store stue med brændeovn og et tilstødende tårn, hvor man sidder nærmest omgivet af haven. Denne stue har i øvrigt trappe med lys i trinnene ned til en moderne vin- og viktualiekælder.

Også køkken-alrummet, der har åben forbindelse til endnu en stue med ensidet rytterlys, skal fremhæves. Boligen byder desuden på en forældreafdeling med eget badeværelse, de fire børneværelser, hvoraf to har stor hems, yderligere et badeværelse samt bryggers, entré og en gang med walk-in-closet.

Udendørs kan man glæde sig til glasoverdækket terrasse og en skøn have, som selve huset medvirker til at forskønne yderligere. Man får desuden muret carport med tørskoet indgang til boligen og til et godt værksted.

Der er mange flere detaljer at opdage og frydes over, når vi byder på en fremvisning. Ring og aftal en uforpligtende fremvisning på 2064 1322.