Vil I have råd til andet så er her et dejligt, stort, familievenligt og BILLIGT hus. - BoligID 8016

Rostrupvej 70 5485 Skamby

I en mindre landsby på Nordfyn udbydes stort familievenligt hus med dejlig have. Her er muligheden for at bo midt i den smukke nordfynske natur i en lille hyggelig by med masser af charme. Huset og haven er meget velholdt. Det er løbende renoveret af nuværende ejer således, at det i dag fremtræder 100% indflytningsklart.
Huset indeholder entré/gang med plads til overtøj mm, og fra gangen er der adgang til stort bryggers, badeværelse med bruseniche og køkkenet. Køkkenet er pænt, funktionelt og med spiseplads. I køkkenet, gangen og på badeværelset er der gulvvarme. Fra køkkenet kommer du ind til de to store stuer. Den ene stue anvendes pt primært til spisestue. Her er der masser af plads til at dække op til venner og familie. Ved siden af spisestuen er opholdsstuen. Som i resten af huset er her masser af plads og mange muligheder for indretning. Stueplan rummer desuden stort soveværelse med tilhørende mindre rum, hvor der f.eks. er plads til ekstra garderobeskabe.
Fra stuerne kommer I til huset anden entre, hvor der adgang til endnu et værelse/kontor, yderlige et badeværelse med bruseniche (og gulvvarme) og et trappeforløb til 1. salen, hvor der er 2 meget store værelser.
Til huset hører carport, skur og cykelskur/værksted. Der er den skønneste have - beliggende bag huset, væk fra vejen og med plads til høns, trampolin, gynger, urtehave mm. Huset har to terrasser, hvorfra haven og solen kan nydes fra morgen til aften. Med andre ord er her muligheden for at få et indflytningsklar hus til en yderst god pris, så ring til Jan på tlf. 6179 5485 og aftal en fremvisning.

Ring endelig på telefonnummer 7020 2-4-6-8 og tal med boligtilbolig- ejendomsmægler i Odense, hvis du har spørgsmål til denne bolig.