Gennemrenoveret og med stor hal - BoligID 8154

Munkerodgyden 11 5200 Odense V

Beliggende midt i naturen mellem Stegsted og Paarup, finder du denne gennemrenoverede lystejendom med park lignede have, og med tilhørende hal er den perfekt til en kombi af erhverv og bolig eller til dig med den pladskrævende hobby.

Du ankommer i stor entré på over 25 m2. Her er plads til et kontor da rummet er i værelseskvalitet med klinker og gulvvarme. Alle rum med klinker i denne lystejendom har naturligvis gulvvarme.
Fra entréen kommer du ind i super hyggeligt køkken/alrum med synlige bjælker kombineret med moderne lyst køkken med stort hjørnekøleskab fra Miele, indbygget kaffemaskine og masser af plads til den store kogekunst. Du har via hyggelig stentrappe nedgang til vinkælder, som har plads til at man kan sidde og nyde vinen i kælderen. Fra køkken/alrummet er der udgang til delvis overdækket terrasse med smukt kig til haven. Der er ligeledes adgang til lækkert gæstebadeværelse, som ligeledes er holdt i moderne stil. Videre ind i den store stue er der mange muligheder for indretning. Du kan have både spise- og opholdsstue. Du kan også lave bibliotek, eller vælge at dele op i 2 separate stuer. Som sagt er der mange muligheder afhængig af ønsker og behov. Der er naturligvis udgang til terrasse som er overdækket. Overdækningen er ca. 12 m2. går du videre ud har du over 100 m2 terrasse med rig mulighed for at indrette med krukker, havebord, gril, solvogne, parasoller og meget mere.
I stueplan er der ligeledes bryggers som bruges til den daglige adgang da man kan holde i carporten og gå direkte ind i tørvejr.
På 1.salen finder du 3 store værelser. Det ene med altan, som har den smukkeste udsigt til naturen. Soveværelset er et ægte Masterbedroom. Det er stort og med udgang til stor altan. Der er repos/mellem stue/kontor samt badeværelse med stor spa samt bruseniche.

Til ejendommen hører stor hal på 97 m2. I hallen er der indrettet isoleret kontor med varmepumpe. Der er toilet samt te køkken. Ydermere er der udhus.

Der er mulighed for at have heste på ejendommen da naboen har 4 hektar etableret hestehold som med fordel kan lejes.

Vil du opleve denne ejendom så ring endelig til Pia på 2086 5052 og aftal en uforpligtende fremvisning.