Ét plans villa i bedste materialer - BoligID 8810

Lindevej 48 5250 Odense SV

Beliggende i det populære Dalum, lige op til skoven, Odense Å og de mange stier der er perfekte til en løbe- eller gåtur, finder du denne ét plans villa bygget i bedste materialer.

Villaen er renoveret af nuværende ejer med dejligt stort køkken/alrum med synlige bjælker i loftet som giver en super hyggelig stemning. Baren i køkkenet er på hjul så den kan flyttes rundt og bruges til flere formål. Fra køkken/alrummet er der udgang til den overdækkede terrasse. Fra tidlig forår til sensommeren bruges terrassen som en ekstra spisestue. Her kan du sidde selvom duggen falder, og har du brug for ekstra varme og hygge, kan du tænde op i den udvendige pejs. Tilbage i stuen finder du to stuer. Der er opholdsstue og pejsestue. Pejsestuen har synlige bjælker, rå vægge og ovenlysvinduer. På gulvet er der travertin og her er naturligvis gulvvarme. I forbindelse med hovedindgangen er der stor entré og gæstetoilet samt et gæsteværelse/kontor/værelse. I villaens private afdeling finder du stort soveværelse med skabsvæg og udgang til terrassen. Her er stort værelse samt stort nyere lækkert badeværelse med karbad og brus. Her er naturligvis gulvvarme. Endelig er der stor gildesal som har været pool rum. Den er dækket af med gulv, men kan reetableres forholdsvis enkelt. Ønsker man et ekstra værelse eller to kan den ligeledes deles op til dette formål. Der er store vinduer til haven og dermed masser af lys i rummet. Der er naturligvis udgang til haven. Endelig er der bryggers med vaskefaciliteter. I dagligdagen parkerer du bilen i den dobbelte carport og går via den overdækkede terrasse ind i bryggers. Du kan således gå tørskoet til og fra bilen.

Til villaen hører lukket have op til skoven. Toget kører i skovbrynet 4 gang i timen til kl. 22.30. Når du er inde i huset hører du det ikke og er du i haven kan du høre det i 30 sekunder. Det er således ingen problem.

Kom og oplev denne skønne villa. Ring til os på 7020 2-4-6-8 og aftal en uforpligtende fremvisning.