Gennemrenoveret villa i Dalum - BoligID 8548

Sorgenfri Allé 50 5250 Odense SV

Beliggende i det yderst populære Dalum, tæt ved skolen, indkøb og off. Transport, finder du denne indflytningsklare villa. Hvem vil ikke gerne bo på Sorgenfri alle.

Du ankommer til ny anlagte forhave med grå fliser i 21x21 og plads til en bil samt lækker garage med elport. Via den nye trappe med Italienske klinker kommer du ind i entréen, som har masser af plads og lys samt lækker detalje med en rå murstensvæg. Fra entréen er der adgang til nyt køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Her er lækkert Schmidt køkken med bar mod spisepladsen som nemt kan rumme 10-12 til middag eller endnu flere såfremt man ønsker dette. Alle hårde hvidevarer er naturligvis sprit nye herunder den lækre emhætte der er indbygget i det nedsænkede loft der på den måde rammer køkken ind som et ildsted fra gammel tid. Der er masser af lys fra vinduerne mod haven. Der er ligeledes udgang til overdækket terrasse som kan indrettes som et super hyggeligt uderum, der jo er yderst moderne nu. Tilbage i stuen er der opholdsafdeling hvor der ligeledes er masser af lys og finde muligheder for indretning. Endelig er der stort lækkert badeværelse med gulvvarme og ligeledes nyt inventar fra Schmidt. Bemærk her de mega store Italienske fliser som giver rummet ekstra kvalitet.
Fra entreen er der adgang til underetagen som er 100% godkendt til beboelse. . Hele denne etage har gulvvarme og er isoleret efter nutidens krav. Der er indrettet med to store værelser med udgang direkte til haven. Der er helt nye trægulve som passer til huset og giver en ekstra varm fornemmelse. Om man ønsker kan det ene værelse opdeles til to rum således der bliver tre gode værelser. Desuden er der bryggers med helt nye vaskefaciliteter samt toilet ligeledes med gulvvarme. Endelig er der fordeler gang med udgang til haven. Selve haven er delvist ny anlagt og med fokus på at det skal være nemt at holde haven. Alle vægge i villaen står knivskarpe - her er rene linjer og kvalitet i alle løsninger.

En super fin villa i måske det mest populære kvarter i Odense. Ring til Ejendomsmægler boligtilbolig.dk på 7020 2-4-6-8 og aftal en uforpligtende fremvisning.