Nyhed Huset er nyt på siden

Gennemrenoveret villa i Dalum - BoligID 8548

Sorgenfri Allé 50 5250 Odense SV

Beliggende i det yderst populære Dalum, tæt ved skolen, indkøb og off. Transport, finder du denne indflytningsklare villa.

Du ankommer til ny anlagte forhave med grå fliser i 21x21 og plads til en bil samt garage med elport. Via den nye trappe kommer du ind i entréen, som har masser af plads og lys. Fra entréen er der adgang til nyt køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Her er lækkert Schmidt køkken med bar mod spisepladsen som nemt kan rumme 10-12 til middag eller endnu flere såfremt man ønsker dette. Der er masser af lys fra vinduerne mod haven. Der er ligeledes udgang til overdækket terrasse som kan indrettes som et super hyggeligt uderum, der jo er yderst moderne nu. Tilbage i stuen er der opholdsafdeling hvor der ligeledes er masser af lys og finde muligheder for indretning. Endelig er der stort lækkert badeværelse med gulvvarme og ligeledes nyt inventar fra Schmidt.
I underetagen der er godkendt til beboelse idet at villaen ligger på skrående grund og denne del af villaen har direkte udgang til haven. Hele denne etage har gulvvarme og er isoleret efter nutidens krav. Der er indrettet med to store værelser med udgang direkte til haven. Om man ønsker kan det ene værelse opdeles til to rum. Desuden er der bryggers med vaskefaciliteter samt toilet. Endelig er der fordeler gang ligeledes med udgang til haven. Selve haven er delvist ny anlagt og med fokus på at det skal være nemt at holde haven.

En super fin villa i måske det mest populære kvarter i Odense. Ring til Ejendomsmægler boligtilbolig.dk på 7020 2-4-6-8 og aftal en uforpligtende fremvisning.