Idyllisk gård med hestestald og hestefold - BoligID 8327

Ruegyden 24 5250 Odense SV

Beliggende midt i naturen, og alligevel tæt på Odense med blot 10 minutter til byen, finder du denne skønne ejendom med masser af muligheder for heste, pladskrævende hobby, værksted og meget mere.

Ejendommen indeholder hovedhus i bindingsværk og med stråtag. I denne finder du stor entré med store klinker. Fra entréen er der adgang til køkken/alrum ligeledes med klinker. Om man ønsker kan der åbnes op ind til stuen som ligger ved køkken/alrummet. Stuen er rigelig stor til at rumme flere møbelgrupper og spiseafdeling. Der er brændeovn som giver masser af varme og hygge. For nuværende er der pergogulv, men de originale trægulve er under gulvet. Der er adgang til to store værelser fra stuen. Badeværelset er lavet med inspiration fra de romerske bade med flere niveauer. Du går således ned i selve badeafdelingen som har karbad og stor bruseniche. Der er i den anden fløj af huset 3 værelser som er i beboelseskvalitet, men de er for nuværende ikke godkendt til beboelse. Her er desuden et toilet.

Til ejendommen høre stor lade med flere gode rum samt en garage hvorfra der er adgang til den gamle karlekammer med trægulv. Der er i modsatte lade et stort værksted og det er også her at pille fyret står og sørger for miljørigtig og billig varme. Rundt om ejendommen er der hestefold samt ekstra jord og naturligvis en have som har en swimmingpool som for nuværende ikke bruges, men som nemt kan startes op igen. Grunden er på 22.000 m2.

En ejendom med mange muligheder som skal opleves. Ring til Sussie på 30345244 og aftal en uforpligtende fremvisning.