Spændende villa med mange muligheder og udestue på 34 m2 i boligkvalitet - BoligID 8990

Julagervænget 72 5260 Odense S

Ejendomsmægler Boligtilbolig.dk tilbyder i Hjallese denne yderst spændende villa med mange muligheder for at sætte sit personlige præg. Villaen er bygget i høj kvalitet hele vejen igennem. Der er dobbeltmur, som flere steder fremstår med de rå mursten på indervæggene. Dette look kan forblive eller man kan få det vandskuret og stadig have et råt look, men får det tonet lidt mere ned. Ydermere er huset indrettet med børne- og forældreafdeling som man kender det fra helt nye villaer.

Selve villaen indeholder stor vinkelstue med brændeovn. Her er der de nævnte rå vægge som giver miljø, men som man kan få vandskuret. Fra stuen er der udgang til super lækker udestue, som er i boligkvalitet. Her er gulvvarme og brændeovn samt energiruder. I praksis fungerer udestuen som en ekstra stue året rundt. Her er masser af lys fra båndet med ovenlysvinduer. Disse sikre ligeledes, at der stadig er masser af lys i den oprindelige stue. Fra havestuen er der udgang til terrassen og videre til haven, som er helt lukket og man er således ugenert. Tilbage i villaen finder du i forbindelse med stuen et stort værelse, som typisk vil være forældre soveværelset. Her er Walk-in-closet, som faktisk er forberedt til at man kan etablerer et badeværelse. På modsatte side af stuen er der køkken/alrum med klinker på gulvet. Køkkenet er originalt og fremstår funktionelt og i funky rød farve. I villaens værelsesafdelinger finder man 3 gode værelser med skabsplads. Her er badeværelse med karbad og bruseniche. Her er naturligvis gulvvarme. Endelig er der bryggers med vaskefaciliteter og vask.

Til villaen hører desuden meget stor carport med indbygget redskabsskur, som er isoleret og kan opvarmes med el radiator. Sternbrædder og tagrender er netop skiftet. Villaen ligger i bunden af lukket vænge op mod grønt område med stort bælte af træer og med over 250 meter til motorvejen, som har nyt støjdæmpende asfalt. Der er endvidere legeplads, hvor mange af børnene fra kvarteret mødes og leger. Du er tæt på flere indkøbsmuligheder, skoler, pasning ved børnehave og vuggestue. Og om få år køre der letbane fra Hjallese Station.

Kom og oplev denne skønne villa med mange muligheder. Ring til Bent på 2091 4504 og aftal en uforpligtende fremvisning.