Muremestervilla med stor børne-/ungdomsafdeling - BoligID 8726

Stenløsevej 236 5260 Odense S

Her tilbydes super fin villa med masser af plads til børne-/ungdomsafdeling mm. Villaen har hele 5 soveværelser. Til villaen hører desuden stor overdækket terrasse samt isoleret garage og carport.

Nuværende ejer har investeret meget i de grundlæggende ting i ejendommen. Der er således kommet kvist på, garage, carport, haveskur, flere vinduer er skiftet samt ny kælder- og bagdør. I kælderen har man fået Drytech (værdi 90.000 kr.) således den er tør og brugbar. Der er investeret i hulmursisolering samt ekstra isolering på loft/skunke. Endelig er en stor del af kloak og vand installation skiftet.

Selve villaen indeholder entré som fungerer som fordeler gang i børneafdelingen. Her er således adgang til 3 gode værelser. Denne afdeling er en tilbygning. Fra denne kommer du via gangen ind i fint lyst køkken med granitbordplade og amerikanerkøleskab. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med spisestuen således at det fungerer som køkken/alrum. Selve stuen rummer nemt spisepladsen og en opholdsafdeling. Stuen har fine originale trægulve. Fra stuen er der adgang til entré, som har trappeforløb til 1. salen. Her er ligeledes adgang til badeværelse med karbad som er perfekt til de mindre børn.

På 1. salen finder du meget stort soveværelse med indbyggede skabe. Oprindeligt er de to værelser hvilket man kan genskabe. Ydermere er der værelse samt toilet.

I kælderen er der ny vaskekælder samt 3 gode disponible rum. Med Drytech installeret er det en fin, tør og meget brugbar kælder. Der er ydermere indgang til kælderen.

Alt i alt en super fin villa med mange muligheder og masser af værelser. Fra tidligt forår og helt hen til efterårsferien kan den store overdækkede terrasse fungerer som en ekstra stue. Om man ønsker kan den nemt bygges om til en lukket havestue. Selve haven har fin plads til legende børn mm. Der er dobbelt indkørsel. Skal du pendle er der kort afstand til motorvejen, men du er ikke genert af lyden da den ligger gravet ned på den del der ligger ved den store rundkørsel.
Ejendommen er beliggende i kort afstand til børnehave og sikker cykelvej til skole.
I gåafstand til naturskønne områder med skov og eng ved Odense Ådal samt få minutter til legeplads og græssende køer.

Ring til Kim på 4037 1937 og aftal en uforpligtende fremvisning.