I lukket vænge og med 45 m2 garage - BoligID 8589

Værkstedsvænget 7 5260 Odense S

Netop nedsat kr. 100.000,00

Her tilbydes villa i bunden af lukket vænge og i det populære Hjallese med gode indkøbsmuligheder, skole, idrætsforening og lige om lidt også den nye letbane.

Selve villaen indeholder entré med garderobeplads. Fra entréen er der adgang til stort køkken/ alrum. Her er masser af lys fra de store vinduer mod haven og terrassen. Der er naturligvis udgang til terrassen via skydedøren. Der er ligeledes dejligt lysindfald fra glaskarnappen som også er super hyggelig at sidde i med en kop kaffe eller et glas vin. Fra køkken/alrum er der via lille gang adgang til dejlig stor stue med originalt plankegulv. Fra stuen er der adgang til spisestue/værelse via dobbelt fransk dør. Endelig er der fra køkkenet adgang til bryggers med vaskefaciliteter og samt gæstebadeværelse. Endvidere er der stort spisekammer/disponibelt rum. På 1. salen er der dejligt badeværelse med karbad samt to meget store værelser.

Endelig er der lille gammeldags kartoffelkælder samt super praktisk stor garage på hele 45 m2. Ring endelig til Ulrik på 3164 0099 og aftal en uforpligtende fremvisning.