Solgt Huset er solgt

Gennemført og spændende villa - BoligID 8359

Møllevej 52 5260 Odense S

Beliggende ved Odense Å, tæt på skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og Skt. Klemens Skoven, og i bunden af lukket vænge, finder du denne spændende og yderst gennemførte villa.
Nuværende ejer har gennemrenoveret villaen og optimeret den på energisiden således den fremtræder indflytningsklar og med mange spændende løsninger.

Villaen indeholder stort bryggers som bruges som daglig indgang. Du har direkte adgang fra den flotte carport til bryggerset. For nuværende er der etableret et skur i carporten til cykler mm. Dette kan nemt fjernes, og så har du en dobbelt carport. Fra bryggerset er der adgang til viktualier rum og du kan gå videre ind i villaen til stor mellemgang som kan bruges til fællesrum/aktivitetsrum. Fra dette er der adgang til stort værelse som oprindeligt er tænkt som forældresoveværelse. Her er udgang til terrasse og kig til den smukke have som er anlagt af professionel anlægsgartner. Soveværelset har loft til kip og ovenlysvindue så her er masser af lys. Der er adgang til stort badeværelse med hjørnebadekar og stor bruseniche. Badeværelset har ligeledes loft til kip som giver en skøn rumfornemmelse samt masser af lys fra de 2 ovenlysvinduer. Videre ind i villaen finder du køkken alrum med karnap der er stor nok til at der kan være et mindre bord til det hurtige måltid. Den store spiseafdeling ligger bag køkken således at man ikke kan se direkte ind i køkkenet når man spiser. Fra køkken alrummet er der to trin ned til stor lækker stue med loft til kip, ovenlysvindue og stort vinduesparti mod haven. Her er naturligvis udgang til terrassen og videre adgang til have og orangeri. Fra baghaven er der direkte adgang til lille bæk og skovsti samt direkte cykelsti til Odense.

Villaen er bygget som et H-hus. Der er således et super uderum mellem de to længer og her er der sol fra formiddag til aften. På 1. salen finder du 3 gode værelser samt badeværelse med brus. Der er ingen skråvægge så pladsen kan udnyttes optimalt.

Hele villaen har gulvvarme og der er brugt materialer af høj kvalitet hele vejen igennem. Det er en villa som ikke fås lignende i Skt. Klemens og som skal opleves for at få det rette indtryk. Ring til Trine på 4213 3841 og aftal en uforpligtende fremvisning.