Klassisk muremestervilla - BoligID 8788

Bogensevej 366 5270 Odense N

Her tilbydes dejlig villa i klassisk murermester stil fra år 1930. Villaen indeholder stor flot entré med trappeforløb. I entréen er der fin plads til garderobe for såvel gæster som beboer.
Fra entréen kommer du ind i dejlig lys opholdsstue med originale plankegulve. Fra karnappen kommer der masser af lys ind. Alle vinduerne i stueetagen er skiftet for nyligt. Via den dobbelte franske dør kommer du ind i køkken/alrum med masser af plads. Her er moderne køkken fra 2011 med grå låger og uden overskabe, som giver luftighed til rummet. Fra spisebordet er der udsigt til haven og der er udgang til udestuen, som har nedgang til haven og den store solterrasse. På 1. salen af villaen finder du 3 værelser, hvor det store værelse har udgang til altan - igen med skøn udsigt over området og solnedgangen. På denne etage er der ligeledes badeværelse med flotte klinker.
Endelig er der kælderetagen som rummer toilet, vaskekælder samt flere disponible rum. Her er opsat skillevæg, som kan fjernes såfremt man ønsker dette. Fra kælder er der udgang til haven.

Alt i alt en super fin murermester villa som skal opleves. Ring til Carina på 2465 2569 og aftal en uforpligtende fremvisning.