Top lækker villa med charme fra kælder til kvist - BoligID 8687

Ågade 47 5270 Odense N

Her tilbydes en super hyggelig og charmerende villa med bedste beliggenhed i Næsby, tæt på skolen, indkøb og stisystemet. Villaen er løbende renoveret og fremstår indflytningsklar. Den ligger på solsiden, så du kan nyde solen fra formiddag til sen aften på den store terrasse.

Villaen indeholder lille entré til gæster. Fra denne er der åben forbindelse til lækkert lyst køkken med grebsfrie skuffer og massiv egetræs bordplade, som står perfekt til de synlige bjælker i loftet. Fra køkkenet er der delvis åben forbindelse til spisestuen, som igen er i åben forbindelse med opholdsstuen. Igen er der synlig bjælke som giver villaen charme og super fin kontrast til de helt glatte hvide vægge. Opholdsstuen har brændeovn som kan varme hele stueplan op og sprede hygge på en frostklar vinterdag. På en varm sommerdag kan du til gengælde gå fra køkken og ud på sydvendt terrasse, som har mur på 3 sider således man næsten har en sydlandsk gård-stemning med masser af krukker på terrassen, solsenge, loungemøbler, langt spisebord med plads til familie og venner.
Selve haven er nem at holde med græs og et redskabsskur samt forberedt til drivhus. Tilbage i villaen finder du på 1. sal et stort soveværelse med skabsvæg. Om man ønsker, kan det laves om til to mindre værelser ved at sætte en stor kvist på mod haven.
1 salen rummer desuden værelse. Villaen er i beboelseskvalitet fra kælder til kvist. I kælderen finder du lækkert badeværelse med gulvvarme, håndklædevarmer og stor bruseniche. Her er råt værelse som kan bruges til kontor mm og endelig er her stort bryggers med vaskefaciliteter og dyb skabsvæg til alt det man gerne vil have væk så det ser pænt ud.

Til villaen høre stor carport som kan rumme to biler eller man kan sætte en væg op og få et lukket cykelskur mm. Haven er som sagt anlagt med græs og er nem at holde. Villaen er indflytningsklar og skal opleves. Ring til Peter på 2244 6983 og aftal en uforpligtende fremvisning.