Skøn villa med god planløsning - BoligID 8210

Bergsvej 19 5230 Odense M

Beliggende på rolig villavej tæt på indkøb, offentlig transport, skole og Odense centrum, med de mange kulturelle tilbud, finder du denne villa med god rumfordeling.

Villaen indeholder entré med trappeforløb til 1. salen og kælderen. Fra entréen er der adgang til mindre fordeler gang, som giver adgang til køkkenet der er delvist renoveret og badeværelse. Desuden er der adgang til et værelse/kontor samt til de to sammenhængende stuer, som naturligt er opdelt i spisestue ved køkken samt opholdsstue mod haven. Fra opholdsstuen er der adgang til terrassen med sol fra formiddag til sen aften. Fra denne er der videre adgang til skøn have med frugttræer og græsplæne som gør den nem at holde.
Tilbage i villaen går vi ovenpå; her finder du 3 gode værelser samt et mindre værelse som kan bruges til walk-in-closet eller kontor mm. Desuden er her badeværelse med gulvvarme i den del der har fliser.
I kælderen er der 4 disponible rum samt vaskerum og madkammer/vinrum.

Der er som sagt en dejlig lukket have, samt rummelig isoleret garage. Alt i alt en rigtig fin villa som skal opleves. Ring til Bjørnar på 2052 7001 og aftal en uforpligtende fremvisning.