NY PRIS Åbent hus Søndag d. 5.8 fra 14-15

Smuk villa i Skibshuskvarteret - BoligID 8833

Glentevej 26 5000 Odense C

Beliggende i det eftertragtede Skibshuskvarter med kort afstand til byen, indkøb og masser af muligheder for off. Transport, finder du denne velholdte villa med mange muligheder. For nuværende fungerer den som to boliger, men oprindeligt er det én samlet bolig.

Selve villaen indeholder dejlig stor entré med trappeforløb til 1. salen. Fra entréen kommer du ind i køkken med hyggelig mindre spiseplads. Der er fra køkken adgang til stuen/stuerne. Oprindeligt er det 2 sammenhængende stuer, men døråbningen er lukket med blød væg som kan fjernes således man igen får to sammenhængende stuer. Den store karnap mod gaden giver masser af lys til stuen. Fra køkkenet er der desuden adgang til værelse/stue. Her er der fin mulighed for at lave et stort køkken/alrum ved at lægge det sammen med nuværende køkken. Fra dette rum er der udgang til overdækket terrasse, hvor man kan nyde sommeraftnerne i ly for duggen. Fra terrassen er der videre adgang til haven. Fra værelse/stue er der adgang til nyere badeværelse.

På 1. salen finder du for nuværende en selvstændig lejlighed. Dette kan naturligvis bibeholdes og der kan forventes en lejeindtægt i niveauet 7.000 kr. Vil man bruge det til eget brug er her masser plads til 3 soveværelser samt badeværelse. Der er fra det store værelse/stue udgang til altan.
I kælderen findes der 3 disponible rum. Der er indrettet med tekøkken således det er et super sted for en teenager at have opholdsrum. Der er ligeledes badeværelse samt bryggers med vaskefaciliteter.

Til villaen hører skøn have samt garage med udhus. Det er en virkelig smuk villa som skal opleves. Ring til Elin på 2237 4447 og aftal en uforpligtende fremvisning.