Åbent hus Fredag den 30. Marts kl. 13-16

Moderniseret og indflytningsklar villa i lukket og børnevenligt vænge - BoligID 8686

Grævlingevænget 156 5800 Nyborg

Moderniseret og indflytningsklar villa i lukket og børnevenligt vænge.

Boligens indretning egner sig perfekt til børnefamilien, hvor børnene har plads til at boltre sig inde såvel som ude. Rummene er holdt i en moderne og stilren stil, hvor de hvide vægge og store vinduespartier giver et naturligt lysindfald.
Til boligen hører dejlig stor have, som hovedsageligt udgøres af græs, hvor børnene frit kan rende rundt og lege / spille fodbold.

Boligen er beliggende i det attraktive område Skovparken, hvor der er gå afstand til naturskønne områder i form af skov og badestrand. Endvidere byder skovparken på muligheder for børnepasning, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og et godt fællesskab.
Med sin beliggenhed i den nordlige del af Nyborg, ligger både centrum, kommunalskolen, Nyborg hallen, samt Nyborg Gymnasium i cykelafstand, hvor cykellister og fodgænger færdes på et sikkert stisystem. For enden af vænget er der endvidere mulighed for busforbindelse direkte til centrum og Nyborg banegård.

Boligen udgøre 128 kvm bolig, som er fordelt på et flot nyrenoveret køkken fra 2012 med elementer fra Vordingborg Køkkenet og hvidevarer fra Siemens.
Det åbne samtalekøkken har forbindelse direkte til rummelig stue/alrum med Morsø brændeovn og direkte udgang til stor sydvestvendt lukket terrasse.
Fra stue/alrum er der fordeler gang til to børneværelser, stort rummeligt soveværelse samt boligens ene badeværelse fra 2015 med badekar, brus, gulvvarme og spot i loftet.
I bryggers med gulvvarme er der direkte adgang til boligens andet badeværelse fra 2012, med brus, vaskemaskine, tørretumbler og spot.
Endvidere byder boligen på skøn og lys udestue med adgang fra terassen.
Til boligen findes stor og rummelig garage/værksted og carport med overdækket indgang til bryggers.

For en uforpligtigende fremvisning kontaktes Kim på 26 27 42 76 eller mail ksmjoergensen@gmail.com.