Havudsigt og masser af hygge - BoligID 8447

Strandalleen 38 5800 Nyborg

Beliggende under 100 meter fra vandkanten, finder du denne skønne arkitekttegnet villa med masser af dejligt lysindfald og udsigt til Storebælt og broen med den smukke belysning om aftenen. Villaen er løbende renoveret og fremtræder dejlig lys og moderne til den unge familie.

Villaen indeholder stor entré med masser af plads til gæstegarderobe. Fra entréen er der videre adgang til villaens hall med trappeforløb og masser af lys. Fra hallen kommer du ind i køkken/alrummet som er super skønt med pejs som giver den helt rigtige hygge på en frostklar vinterdag. Spisepladsen er yderst rummelig og her kan nemt sidde 12-14 gæster til spisning. Fra køkken/alrummet er der udgang til udestuen, som i praksis fungerer som en ekstra stue med havkig samt udsyn til den skønne have og gårdhave. Der er naturligvis udgang til haven og den overdækkede terrasse, hvor aftensolen kan nydes og man kan sidde længe uden at blive genert af duggen når den falder. Tilbage i villaen finder du på 1. salen en stor stue med perfekt lysindfald og udsigt over Storebælt. Her er brændeovn som igen giver masser af hygge og varme. For nuværende er det ét stort rum med loft til kip og synlige hanebånd. Om man ønsker kan der etableres et separat værelse i den ene ende. Der er altan/svalegang i begge ender af villaen. Tilbage i stueplan er der 2 regulære værelser samt soveværelse med indbygget skabsplads. Der er desuden badeværelse med brus.

Til villaen hører stor garage med masser af plads til biler, motorcykel og cykler mm. Der er en dejlig ugenert have med flere terrasser og udendørs pejs og direkte adgang til stranden. For nuværende er der mulighed for at købe nabohuset som har status som sommerhus. På den måde kan man få en meget stor grund og et stort beboeligt anneks.

En yderst lækker villa med havudsigt, masser af lys og plads og beliggende kun 15 min. fra Tietgenbyen, som skal opleves. Ring til Ole på 2333 9023 og aftal en uforpligtende fremvisning.