Spændende villa med åen i baghaven - BoligID 8131

Bækskov 47 5290 Marslev

Her tilbydes en spændende arkitekttegnet villa som ligger på en stor skøn grund med åen i baghaven og med udsigt over markerne. Villaen er løbende vedligeholdt og fremtræder i super god stand. Du er på landet med højt til himlen, men alligevel er du kun 8 min. fra Rosengårdscentret og Bilka byen, og 15 min. fra Odense centrum.

Selve villaen indeholder bryggers/baggang, som bruges som den daglige indgang. Fra denne er der adgang til køkken/alrummet. Her finder du fint køkken holdt i hvid/træ. Der er plads til stort spisebord, så man kan have flere gæster til spisning. Alternativt kan man rykke ind i stuen, som ligger i forbindelse med køkken/alrummet. Her er der god plads til såvel en spisestue som en opholdsstue. De store vinduer mod haven sikre at der er masser af lys i rummet. På gode dage med sol kan du gå ud på træterrassen, som ligger perfekt i forhold til aftensolen. Her kan du også nyde udsigten til haven med flere store gamle træer som giver læ. Tilbage i huset er der værelse, som tidligere har haft direkte adgang til badeværelset, men døren er blændet af. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og der er for nuværende adgang til dette fra entréen hvor hoveddøren forefindes.
I villaens høje afdeling, som ligger 4 trin over niveau, finder du perfekt børneafdeling med 2 gode værelser med adgang til badeværelse med badekar. Det ene værelse har udgang til altanen, hvorfra man kan nyde udsigten til haven og markerne gennem træerne. I kælderen finder du vaskerum samt badeværelse og sauna samt 2 disponible rum. Det er en fin tør kælder.

Endelig er der carport samt isoleret og frostfri garage samt stort skur.

En virkelig god mulighed for at få et stort spændende hus beliggende på en unik grund blot 15 min. fra Odense. Ring til Flemming på 2043 9310 og aftal en uforpligtende fremvisning.