Særdeles velholdt liebhaverejendom bestående af 270 kvm. bolig på 1729 kvm. grund med parklignende have, Opvarmes med jordvarme. - BoligID 8872

Ågårdsvej 15 5874 Hesselager

UNIK LIEBHAVERBOLIG MED INDLAGT FIBERNET OG JORDVARME!

Særdeles velholdt liebhaverejendom med stråtag bestående af 270 kvm. bolig, som består af det oprindelige bindingsværkshus i egetræ fra 1877 og fuldmuret tilbygning fra 1979. Ejendommen fremtræder særdeles arkitektonisk harmonisk med stor parklignende have, beliggende på 1.729 kvm ugenert grund for enden af blind vej grænsende op til Stokkebæk Å. Ejendommen opvarmes med jordvarme, og der er indlagt fibernet. Gode parkeringsforhold i form af dobbelt carport med stort redskabsrum og brændeskur

Ejendommen har status som flexbolig, og er beliggende indenfor fredningszonen omkring Stokkebækken, hvilket betyder, at der ikke må udstykkes jord og bygges omkring ejendommen.

Fra boligen er der gåafstand til vuggestue, børnehave, skole, lægepraksis, apotek og indkøbscenter. Skolen har klassetrinene fra 0-6. klasse. Der er gode busforbindelser mellem Svendborg og Nyborg.

Ejendommen, som har synlige loftsbjælker i hele huset, indeholder:

Vindfang

Entré med trappe til 1.sal.

Køkken-alrum. Køkkenet fremtræder lyst og venligt med hvide elementer og træ- / granitbordplader. Fra køkkenet er der adgang til 6 kvm tør viktualiekælder.

Bryggers fra 2011 med udgang til have.

Badeværelse med brus og gulvvarme.

Opholdsstue med plads til flygel og med parketgulv. Flot udsigt mod vest over marker - fantastisk solnedgang, som bør opleves.

Spisestue med klinker i afrikansk skifer og med gulvvarme, dobbelt fransk dør til opholdsstue. Udgang til sydvestvendt terrasse samt have. Trappe med opgang til 1. sal.

Pejsestue med brændeovn, klinker i afrikansk skifer og gulvvarme samt udgang til vestvendt terrasse via dobbelt fransk dør.

Toilet.

Badeværelse med gulvvarme, dobbelt håndvask samt flotte messingvandhaner.

Værksted med gulvvarme.

1. salen er delt i 2 afdelinger over henholdsvis det gamle hus og tilbygningen med hver deres selvstændige opgang via trappe.

1. afd. har synlige hanebånd og er renoveret i 2009:

Repos med plankegulv, spot i loftet samt kvist med udsigt til have.

Værelse med plankegulv, indbygget skabsplads, spot i loftet samt kvist med udsigt til have.

Badeværelse med brus, væghængt toilet, gulvvarme, håndklædetørrer samt spot i loftet.

Soveværelse med plankegulv, indbygget skabsplads, loft til kip samt kvist og godt lysindfald.


2. afd af førstesal indeholder:

Repos med kvist.

Værelse med kvist, indbyggede skabspladser, godt lysindfald samt udsigt over marker og skov.

Værelse med kvist, indbyggede skabspladser og udsigt til Stokkebæk Å.

For en uforpligtende fremvisning kontaktes sælger Tage Poulsen på tlf: 3048 5874, som selv fremviser sin dejlige liebhaverbolig.