Veldisponeret villa - BoligID 7562

Rosenvænget 5 5620 Glamsbjerg

I bunden af lukket vænge, tæt på byen, skolen, gymnasium, indkøb og grønne områder, finder du denne indflytningsklare villa med 4 værelser og to badeværelser.

Villaen indeholder rummelig entré med adgang til stue/køkken. Den store lyse stue er delt op i 2 afdelinger via halvmur, hvor der står en brændeovn. På gulvet finder du træparket i hele huset dog med klinker i vådrum samt opholdsstuen, som naturligvis har gulvvarme. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med stuerne. Om man ønsker kan man åbne helt op mellem køkkenet og spisestuen. Køkkenet er lyst og velfungerende. Fra stuen er der adgang til forældresoveværelset. Her er masser af skabsplads samt adgang til privat badeværelse, som er ny renoveret med moderne store fliser. Her er selvfølgelig gulvvarme. Fra entréen/gangen er der adgang til 3 gode værelser. Disse værelser har dele badeværelse sammen med gæsterne. Dette badeværelse er ligeledes renoveret af nuværende ejer i samme moderne stil som forældrebadeværelset. Endelig er der depotrum/baggang ved køkken. Fra stuen og baggangen, er der udgang til haven. Fra opholdsstuen kommer du ud på skøn sydvestvendt træterresse, hvorfra solen kan nydes fra middag til sen aften.

Til villaen hører ugenert have med frugtbuske og carport med redskabsskur. Grunden støder op til grønt område, så du er dejlig ugenert. Alt i alt en virkelig dejlig villa som er klar til indflytning.

Ring til Thomas på 4083 2374 og aftal en uforpligtende fremvisning.