Rummelig og velfungerende ejendom beliggende på skrånende grund med dejlig have og lækker og solrig terasse. - BoligID 8756

Immerkærvej 25 5600 Faaborg

Rummelig og velfungerende ejendom beliggende på skrånende grund med dejlig have og lækker og solrig terasse.

Til ejendommen hører 49 kvm garage / værksted med elektrisk port og betongulv.

Denne villa er beliggende i Korinth, som er et velfungerende lokalsamfund med Dagli´Brugs, kulturhus, dagpleje, sportshal.

Korinth er bl.a. kendt for Brahetrolleborg Gods som ligger ca. 1 km fra byen. Brahetrolleborg Gods kan dateres tilbage til 1243, hvor det fungerede som Cistercienserkloster. Slotskirken fungerer i dag som byens kirke. I kirken finder man den berømte hvide marmordøbefond udhugget af Bertel Thorwaldsen i 1806 samt kirkens fornemme orgel bygget i 1804 af den slesvigske orgelbygger Jürgen Hinrichsen.

2,5 km fra Korint finder du Fyens største sø, Arreskov Sø, hvor du bl.a. kan iagtage spændende fugle såsom: Rørdrum, havørn, hvepsevåge, grågås, skeand og troldand. Kort afstand til Svanninge bakker med mulighed for løbe-, cykelture og ski om vinteren.

Fra Korinth kan du også tage en tur med Syd Fyenske Veteranjernbane til Faaborg.

En årligt tilbagevendende begivenhed er Vikingemarkedet på Ravnsborg, som er en moderne vikingeborg opført lige uden for Korinth i 2012 af Jim Lyngvild.

Ejendommen indeholder:

Entre / fordelergang.

Toilet.

Badeværelse med gulvvarme og brus.

Dejligt soveværelse med plankegulv samt direkte adgang til badeværelse. Udgang til gårdhave.

Rummeligt bryggers med god skabs- og bordplads med stålvask. Udgang til overdækket terasse.

HTH køkken med flotte hvidlakerede låger. Fra køkkenet er der udgang til gårdhave. I køkkenet er der spiseplads. Som noget helt unikt, er der en bred fransk skydedør mellem køkkenet og stuen, så man kan lave et langt bord mellem køkken og stue. når man har mange spisende gæster.

Rummelig stue med godt lysindfald.


1.salen indeholder:

Opholdsstue.

Værelse med kvist.

Værelse.


En ejendom som bør opleves for korrekt bedømmelse.


Ring til Jens på tlf: 24820876 og Lone på tlf: 20837009 og aftal en uforpligtende fremvisning.