Stuehus med stor grund og mange muligheder - BoligID 9233

Svendborgvej 479 5792 Årslev

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder dette hyggelige stuehus, beliggende i det attraktive Årslev tæt på indkøb, vuggestue, børnehave, områder med forskellige aktiviteter, herunder sport samt det nye tiltag for byen, kaldet polymeren, hvor man kan tilmelde sig andre aktiviteter i byen. Ejendommen ligger ligeledes tæt på Odense samt med let adgang til motorvejen.

Huset har mange muligheder, da der er flere disponible rum, så man kan have god plads til en hobby, webshop eller andet. Grunden er stor nok til at holde får, geder, kaniner, hunde mm. Der er skøn udsigt over marker og skulle du mangle beboelse kan du nemt bygge til eller inddrage 1. salen af stuehuset til beboelse.

Du ankommer på stor gårdsplads og går ind i huset via den store udestue som forbinder selve huset og den gamle stald. Huset rummer hyggeligt køkken alrum med lyse klinker. Fra dette er der adgang til den store stue, som oprindeligt har været to stuer. Her er det naturlig at opdele med spisestue og opholdsstue. Fra den del som typisk vil være opholdsstue er der adgang til værelse/kontor. Via mellemgang kommer man ud på badeværelset, som er med lyse fliser og bruseniche. Der er skønt soveværelse med plads til masser af skabe. Huset rummer et ekstra værelse, hvor man skal ud af entre, og via den overdækkede terrasse, kommer man til værelset. Om man ønsker det, kan man etablerer mellemgang fra køkken for at undgå, at skulle udenfor.

Den store havestue og overdækkede terrasse, som vender mod haven, har sol fra middag til solnedgang. Herfra kan man sidde og nyde haven og udsigten. Havestuen er bindeled til den gamle stald, som rummer 2 gode disponible rum, hvoraf det første er isoleret. Her er der som sagt masser af muligheder for at indrette til hobby eller virksomhed mm.

Endelig er der stor have med plads til børn og deres leg. Vil man have dyr, er der ligeledes masser af muligheder for dette. Der er indhegning på grunden allerede nu. Du er tæt på skole og indkøb og ligger med nem adgang til motorvej, supercykelstien til Odense eller den skønne natur omkring Årslev med søerne ved de gamle grusgrave mm. Ring til Jens på 21450485 og aftal en uforpligtende fremvisning.