Jeg ved en lærkerede…. - BoligID 8503

Carl Nielsensvej 7 5792 Årslev

Jeg ved en lærkerede….

Ja, det er nok Carl Nielsens mest kendte sang. Vejen er opkaldt efter det berømte bysbarn og skulle der være en hemmelig lærkerede på vejen må det være denne villa. I sangen holdes den skjult fra drengen der samler bær og ræven, men her er det nysgerrige blikke og den i øvrigt meget lille trafik der er på vejen, da villaen ligger på et lille lukket vænge.
Du er tæt på skolen og idrætshallen samt en yderst aktiv sportsforening. Skal du handle kan du via stierne komme til Brugsen og bageren. I forhold til logistikken ligger du blot 15 min fra Odense og 6-7 minutter fra motorvejen. Så du er faktisk lige så hurtigt i Odense centrum som hvis du bor i Bellinge eller Korup.

Selve villaen indeholder stor entré med klinker og spændende vinkler og former. Fra entréen er der adgang til stor stue med plads til flere sofagrupper. Der er udgang via dobbeltdør til den meget store sydvest vendte terrasse. Her er der ligesom indenfor masser af plads til indretning med langbord og loungemøbler samt stor grill. Tilbage i stuen er der via franske døre adgang til lækkert køkken/alrum med store flotte klinker. Køkkenet er holdt i hvidt med skuffer og luksusbordplade i komposit, som er super brugervenligt. Fra køkken/alrummet er der via karnappen udgang til samme store terrasse som tidligere beskrevet. I forbindelse med køkkenet er der adgang til praktisk bryggers som i dagligdagen fungerer som indgang. Her forefindes vaskesøjle. Ved den store entre er der gæste/børnebadeværelse. I børneafdelingen er der 3 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til haven. Alle børneværelser har skabsplads. Endelig er der forældresoveværelset som er kæmpe stort og med masser af skabsplads bag skabsvæggen i spejl. Fra soveværelset er der udgang til overdækket terrasse hvor morgensolen kan nydes. Der er ligeledes adgang til privat badeværelse/spa. Her er bruseniche, spabad og generelt masser af plads. Her er naturligvis gulvvarme.

Til villaen høre stor carport/garage på 35 m2 samt ugenert have. Kom op oplev denne skønne villa. Ring til Thomas på 2016 1132 og aftal en uforpligtende fremvisning.