0 - BoligID 7954

Skovridervænget 47 5900 Rudkøbing

Kvalitets Kærfort-sommerhus opført i 2009 beliggende i nyere sommerhusområde i Spodsbjerg - på det dejlige og populære Langeland.
400 meter fra huset ad en sti ligger der børnevenlige badestrand. 1 km fra huset findes Spodsbjerg by med havn, indkøb, minigolf, ishus mv.
Spodsbjerg er kendt for sine gode fiskemuligheder og for sin dejlige sandstrand. Den hyggelige by Rudkøbing finder man 7 km fra huset. Spodsbjerg nås på 45 minutter fra Odense.

Fritidshuset er opført i kvalitets materialer, og har en god indretning. Det fremtræder pænt og lyst med loft til kip og har stor dejlig terrasse i hårdt træ. Huset indeholder:
Entré/bryggers med klinkegulv med gulvvarme, vask, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenafdeling med lyse elementer og alt i hvidevarer i stål. Soveværelse med dobbeltseng, god skabsplads og trægulv.
Badeværelse med brus og klinkegulv med gulvvarme.
Soveværelse med dobbeltseng, skabsplads og trægulv.
Badeværelse med brusekabine, klinkegulv med gulvvarme, spabad og sauna.
Spise-/opholdsafdeling i åben forbindelse til køkkenet, brændeovn, udgang til den lækre terrasse, loft til kip og trappe til hems med fint hav kig.
Børneværelse med 2 enkeltsenge og skabsplads.
Hyggelig alkove med 2 sovepladser.
Redskabsrum.

Grunden er anlagt med græsplæne, gyngestativ, sandkasse, bålplads og dobbelt parkeringsplads.

Huset har i alt 8 faste sovepladser + hems med yderligere mulighed for sovepladser og med faciliteter som sauna og spa er det et meget populært udlejningssommerhus. Der er indgået udlejningsaftale med professionelt udlejningsbureau, og da der er stor udlejning i sommerhalvåret, vil fremvisning fortrinsvis kunne ske om lørdagen. I 2014 og 2015 udgjorde lejeindtægten henholdsvis 71.000 kr. og 84.000 kr.

Ring til Casper på tlf. nr. 6162 0590 og aftal en fremvisning.