Velholdt sommerhus med havkig - BoligID 8635

Liljeparken 30 5450 Otterup

Velholdt sommerhus med havkig

Her tilbydes super velholdt sommerhus beliggende i den populære Liljeparken. Huset har havkig fra selve huset og terrassen, og omkring huset er der dejlig have med masser af plads til leg og hygge. Huset har terrasse til både morgen- og aftensol. Således findes der også mulighed for at finde læ og sol hele dagen.

Selve huset indeholder dejlig stue i åben forbindelse med køkkenet. Stuen har masser lys fra de store vinduer, og her er fin plads til såvel spise- som opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse, hvor man kan sidde til sen aften i læ for duggen. Huset har 2 værelser og badeværelse.

Til huset hører carport med skur. Om man ønsker dette kan man evt. ombygge carporten til stort udhus i beboelseskvalitet og dermed få et ekstra opholdsrum.

Huset ligger ca. 100 fra stranden, som er kendt som en af Fyens bedste badestrande. Langs diget kan man gå ture og nyde naturen. På de mange lokale boder kan der købes friske grønsager og frugter så også her er der ægte sommerhusstemning.

Ring til Kjeld og aftal en uforpligtende fremvisning på 3166 0300.