NY PRIS

Hyggeligt sommerhus med skøn havudsigt - BoligID 8802

Øksnebjerg 29 5390 Martofte

Her tilbydes en lille perle på det yderst populære Langø. Huset er løbende renoveret med respekt for det oprindelige hus. Her er en dejlig grund med svævebane og plads til leg og hygge med familien og venner. Når du trænger til en dukkert i vandet er du blot 50 meter fra stranden med fælles lækker badebro. Fra denne går du direkte ned på sandbund og vanddybden er typisk mellem 50 cm og 90 cm så det er yderst børnevenligt. Selve området er med skøn natur. Det er alle store grunde og kun ganske få huse bliver udlejet så det er de samme familier der bruger husene og dermed kender man hinanden, snakker og hilser.

Selve huset indeholder stort køkken/alrum med trægulve og loft til kip. Der er brændeovn som nemt varmer huset op på en efterårsdag eller en frostklar vinterdag. Fra køkken/alrummet er der skøn udsigt over haven og havet. Om man ønsker det, kan der etableres udgang fra køkkenet til forhaven og ydermere vil det være oplagt an anlægge en træterrasse foran huset, således at man kan sidde og nyde udsigten over vandet. Opholdsstuen er med masser af vinduer og ovenlysvinduer. Her er et super dejligt lys på alle årstider. Her er naturligvis også udsigt til vandet. Fra opholdsstuen er der udgang til terrassen. Huset har to værelser samt badeværelse. Til huset hører udhus, som i praksis fungerer som anneks. Her er stort rum som nemt kan opdeles i to soveværelser. Her er desuden badeværelse og tekøkken. Foran annekset er der terrasse med havudsigt. Endelig er der udhus til cykler mm.

Et super skønt sommerhus i nok Fyens mest eftertragtede sommerhusområde. Ring til Kurt på 2588 5411 og aftal en uforpligtende fremvisning.