Skønt hus med havkig og hele 10 sovepladser - BoligID 8911

Bellisvej 12 5874 Hesselager

Beliggende i et lille sommerhus område hvor husene oftest går i arv hos familierne tilbydes nu en mulighed for at bliver ejer af dette skønne og renoverede sommerhus. Fra huset og den store træterrasse er der kig til vandet, og bag huset er der flere gode terrasser så uanset hvornår på dagen du vil nyde den danske sommer, er her fine terrasser i solen. Når duggen falder er der tilmed flere overdækkede terrasser så du kan nyde stjernehimlen.

Selve huset indeholder stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her er loft til kip og de store vinduer som går til gulv giver masser af lys. Er det efterår eller vinter kan den store brændeovn nemt varme rummet op og faktisk det meste af huset. Fra stuen er der udgang til den dejlige solfyldte træterrasse som starter foran huset og går langt om på siden således der er masser af plads til langbord, solvogn, grillen og krukker mm. Tilbage i huset er der to store soveværelser med egen udgang til terrassen bag huset. Der er yderlige to værelser med køjesenge. Er der ekstra mange der skal overnatte er der tilmed et gammelt hyggeligt anneks/udhus som har to sovepladser. Disse pladser er altid et hit hos børnene. Endelig er der i huset et fint stort badeværelse med klinker.

Der er nem have rundt om huset hvor der er plads til at have trampolin, fodboldmål mm. Der er udhus til cykler og haveredskaber. Stranden er under 2 minutters gang fra huset og er en klassisk dansk strand med en blanding af sand og lidt sten. Ved stranden er der et stort fællesområde med borde/bænke samt en lille fodboldbane. Der er badebro som giver adgang til sandbund og broen er perfekt til børn der vil fange krabber. Skal børnene eller de voksne hav en is er en af Fyens bedste campingpladser - Bøsøre - blot 5-10 herfra på cyklen.

Et indflytningsklart sommerhus i attraktivt område som skal opleves. Ring til Sonja på 5190 1752 og aftal en uforpligtende fremvisning.