Et ægte sommerhus - BoligID 8169

Nøddestien 8 5871 Frørup

Her tilbydes et super fint og velholdt sommerhus som er indflytningsklart. Huset er top hyggeligt og i ægte sommerhus stil, som vi kender det fra dengang Morten Korch lavede film om livet på landet og ved vandet. Her er masser af træ, terrasser, natur, vand, grønne områder og plads til at hygge sig i hinandens nærvær. Du kan koge kartofler og snitte salat mens kødet eller den friskfangede fisk er på grillen. Familie eller venner hjælper og det hele tilsættes sol, sommer og kolde drikke. Så bliver det ikke mere dansk sommer og hygge.

Selve sommerhuset indeholder stue med loft til kip. Der er udgang til udestuen, som fungerer som spisestue, da den er isoleret. Der er soveværelse samt hems i stuen med sovepladser.
I selve stuen kan du have sovesofa. Til sommerhuset er der anneks som ligeledes indeholder 2 sovepladser. Køkkenet er et gammel davs samtalekøkken - det er i en størrelse hvor man ikke kan undgå at tale sammen da man står sammenJ . Badeværelset er fint med bruseniche.

Fra terrassen er der havkig, og hvis du vil se mere af dette ægte sommerhus så kig forbi, det er helt uforpligtende. Ring til Johannes på 4032 2258 og aftal et tidspunkt.