Altan
Soveværelse

UDLEJET for 41.000 i 2018

Sommerhus i 2 plan med panoramaudsigt over havet - BoligID 9029

Vesterbakken 22 5610 Assens

UDLEJET FOR KR. 41.000 I 2018 (pr. medio oktober 2018)

Ejendomsmægler Boligtilbolig udbyder sommerhus i 2 plan med panoramaudsigt over havet i Sandager Næs. Lækker badestrand med badebro og sandstrand. Grønne fællesarealer, som indbyder til boldspil og leg.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt - indrettet indbydende og lækkert. Velanlagt og lukket have. Alt i alt et skønt sommerhus, med en god beliggendhed.

Huset egner sig godt til familien som søger et tilflugtsted fra hverdagen, hvor man rigtig kan koble af. Derudover er der gode muligheder for at leje det ud. Ved udlejning af boligen i 23 uger, vil det give en budgetteret lejeindtægt på 60.000 kr. i 2019, hvoraf de første 40.000 kr. er skattefri.


Ejendommen indeholder:

Entre / fordelergang.

Køkken-alrum med havkig og dejligt lysindfald. Klinker og brændeovn. Udgang til vestvendt terasse.

To store lyse værelse med udgang til vestvendt terasse.

Gæstetoilet.

Soveværelse med dobbeltseng.

Lækkert badeværelse med brus og spabad samt spot i loftet.


1. salen indeholder:

Opholdsstue med fantastisk panoramaudsigt og udgang til både østvendt og vestvendt terasse. Dejligt lysindfald. Hyggelig atmosfære med loft til kip og synlige hanebånd.

Huset opvarmes med el-varme, men suppleres af brændeovn, beklædt med fedtsten, som holder længe på varmen. Derudover er der luft til luft pumpe.

For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Berno og Alice på tlf: 2021 9619, som selv fremviser deres dejlige sommerhus.