Ugenert byhus med egen have - BoligID 8723

Langegade 35B 5000 Odense C

Beliggende helt ugenert med egen privat have blot 7-800 meter fra Rådhuspladsen, finder du dette byhus. Du er ligeledes blot 100 meter fra den kommende letbane og indkøbsmuligheder er der masser af i området. På det kulturelle plan er der masser af muligheder i hjertet af byen ligesom naturen kan nydes i Eventyrhaven eller langs Odense Å.

Selve huset er løbende renoveret og fremstår indflytningsklart. Huset indeholder stor praktisk entré med mulighed for stor garderobe. Der er adgang til stuen med flotte plankegulve. Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet som har klinker og gulvvarme. Selve køkkenet er holdt i lyse nuancer med træbordplade. Fra køkkenet er der udgang til gården. Fra spisestue er der adgang til opholdsstuen og videre adgang til værelse med gulvvarme. Fra stuen er der udgang til mindre terrasse og til haven, som ligger perfekt i forhold til solen som kan nydes fra tidlig formiddag til sen aften. Stueplan rummer desuden stort gæstetoilet som nem kan laves til et badeværelse. Her er ligeledes vaskefaciliteter. På 1. salen finder du stort soveværelse med skabe bygget ind i skunken. Der er værelse samt stort badeværelse med gulvvarme og kæmpe stor bruseniche.

En sjælden mulighed for at bo midt i byen med egen have og masser af plads til en fornuftig pris. Ring til Thomas på 4031 8010 og aftal en uforpligtende fremvisning.

NB.: Huset er gult nu, men bliver malet grå med sorte vinduer når vejret tillader dette. Ønsker man en anden farvekombination kan det også lade sig gøre. Desuden kommer der nye zinktagrender og gården og haven bliver ordnet så det fremtræder præsentabelt.