Fantastisk lejlighed i flot byggeri - BoligID 4156

Thad Jones Vej 10, 2.tv 2450 København SV

Københavns Amsterdam - 8 øer på Sluseholmen udformet af den Hollandske byplanlægger Soeters Van Eldonk Ponec. Askholm. Bebyggelsen Egholm på Sluseholmen, et specielt og charmerende havne- og kanalmiljø. Denne nye bydel byder på en varieret og anderledes arkitektur, hvor alle ejendomme er forskellige med unikke facader og en særlig opbygning og indretning. Egholm er opført som en karré med en stor, hyggelig og grøn fælles gård. Alle boliger ligger i første række til vandet og har enten udsigt til de stemningsfulde kanaler eller til havnen.

Fra Sluseholmen er der kun få minutter til bus, S-tog, motorvej og landets bedste indkøbscentre. Ligeledes Har Københavns Kommune planlagt en bro over Teglværksløbet, så man hurtigt kan komme til City på cykel eller i bil. Den nye bydel byder også på en børneinstitution, og tæt på opfører kommunen en ny skole. Langs den brede boulevard, der med tiden vil føre helt op til Fisketorvet, vil byde på et rigt liv med butikker, restauranter og caféer.

Ejendommen: Den nyopførte bebyggelse har videodørtelefon, lavenergiruder, fjernvarme (gulvvarme i hele lejligheden), centraludsugning fra køkken og bad, samt cykelparkering i gården. Der er mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Lejligheden er disponeret med rummelig entré med afsides garderobeplads, stort og lækkert køkken/alrum med direkte udgang til altan. Lys stue i åben forbindelse med alrummet. Rummeligt og lyst soveværelse, samt lækkert lyst badeværelse.

Energiklassifikation: B